Откриха нова база на „Идеал плас“,ще обслужва 140 клиенти от Югоизточна България

    Нова база на кърджалийската фирма „Идеал плас“ бе открита днес.В нея ще се предлагат на клиенти от строителния бранш голямо разнообразие от PVC и алуминиеви профили,както и аксесоари основно на известната марка Profilink.Фирма „Идеал плас“ е представител за Югоизточна България на австрийската компания Profilink,специализирана в производството на PVC профили,на фирма Reiner с водещи позиции на европейския пазар и на българското дружество Lenox,което произвежда алуминиева дограма.Базата е на площ от 8200 кв.м. и основно е заета от складови помещения. Очаква се от нея да се снабдяват около 140 постоянни клиенти от региона и още 160, които правят епизодични покупки.

    Целта ни е да разширим асортимента и количеството аксесоари.Искаме тази площадка да се развива като база за материали за строителството,плод на модерни технологии,каза в приветствието си към официалните лица,строителните предприемачи и търговски партньори собственикът на „Идеал плас“ Себахатин Гьокче.

    Областният управител Илия Илиев изрази задоволство,че в града ни има такава модерна база.Той каза,че тя ще бъде в услуга на Националната програма за енергийна ефективност и отварянето й е много навременно.

    Зам.-кметът Елисавета Кехайова изрази увереност в успеха на начинанието.

    Изп.-директор на Profilink за България Данчо Фиданов подчерта ,че фирмата се е наложила като добър партньор на строителния бранш в страната и пожела успех на строителните предприемачи.

    Управителят на Lenox Севин Ракаджиев също поднесе приветствие към официалните лица и представителите на строителния бранш и търговски партньори на „Идеал плас“

    Приятели на Себахатин Гокче доледяха със едномоторен самолет специално от Пловдив.Те направиха няколко демонстративни пикирания над базата като поздрав към гостите и домакина.

    Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини