Голям Великденски купон за децата в Кърджали, чакат ги пред храма "Св. Георги"

Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят децата и техните родители на Великденски детски празник на 1 май /неделя/ от 11 ч. в градинката пред църквата "Св.Георги Победоносец". Празникът ще започне с благословията на отец Петър.

В програмата ще участват клоуна Роко Коко, Детска вокална група "До Ре Ми" към ОДК с ръководител Милослава Славова и Фолклорна група при читалище "Родопски фар". За децата ще има  конкурс за най-здраво великденско яйце.

По традиция на Великден се провежда и дарителска кампания организирана от Детски и младежки парламент към ОДК. За 12 поредна година фирма "Яйцепром" от с.Глухар дари за празника 500 яйца.  Великденски козунаци  ще дарят фирмите  "Роси" гр. Кърджали с управител Росица Овчарова и „Ерата” от гр.Джебел с управител Ерхан Ахмед. Яйцата ще бъдат боядисани в ОДК на 28 април – Велики четвъртък от 11 ч. от Детски и младежки парламент и други клубни форми с ръководители Нели Карабашева и Марияна Бекриева. Боядисаните яйца и дарените козунаци ще бъдат раздадени на  1 май на всички присъстващи на Великденския детски празник.

За всички деца присъстващи на празника ще има лакомства осигурени от Община Кърджали.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини