Училище "Владимир Димитров - Майстора" предизвика фурор с годишния си концерт на Талантите.


  На 30 април 2024 г. в концертната зала на Дом на културата – гр. Кърджали се проведе годишен концерт под надслов „Нашите таланти“. Празникът на учениците е едно от най-ярките събития в СУ „Владимир Димитров – Майстора“. Гости на концерта бяха родители, представители на РУО, Община Кърджали и Областна администрация Кърджали. Учениците с удоволствие показаха какво са научили – пяха, танцуваха, свириха на пиано и китари, а зрителите бурно и продължително аплодираха младите изпълнители и се възхищаваха на тяхното старание и отдаденост на изкуството. 
  Във фоайето на Дома на културата бе представена изложба с рисунки, пирографии и керамики на нашите възпитаници. Разнообразната програма подари на публиката радост, пролетно настроение и ярки емоции!
  Ръководството на СУ „Владимир Димитров – Майстора“ изразява своята благодарност към модния дизайнер Фатих Осман. Българският моден бранд Faith in Fatih облече нашите певици и танцьорки, като допринесе за прекрасните им изпълнения с бляскави облекла.
  Изказваме своето най-дълбоко уважение и благодарност към учителите, учениците и техните родители, които допринасят за съхраняването и развитието на изкуството и детското творчество в нашия град!
  Диляна Митова

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини