Йовковци постигнаха отлични резултати в Състезанието “KangarooGlobalLinguistics (KGL)”

И тази година учениците на СУ „Йордан Йовков“ се включиха масовов Международното състезание по английски език Kangaroo Global Linguistics,организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.Състезанието KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS е най-голямото училищно състезание по английски език в светапредназначено за ученици от 8 до 18-годишна възраст, които се състезават в нива от Pre-A1 до В2 по Общата европейска езикова рамка.

Около 60 ученици се включиха във вътрешноучилищния кръг на престижното състезание, а осем от тях се класираха за националния кръг, който се проведе на 16.03.2024г. в гр. Кърджали.Йовковципоказаха отлични резултати, много близки до призовите места. Много от тях получиха поощрителни грамоти(Commended).

Учениците на СУ „Й. Йовков“ са мотивирани да изучават английски език  и да се доказват чрез участия в различни конкурси и състезания. А техните постижения доказват високото ниво на преподаване на английски език в училището, както и това, че са на „ТИ“ с най-новите технологии, които са на английски език. Екипът на учителите по английски език им пожелава още по-големи успехи.

Клуб „Журналист“

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини