21 °C

Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали, Валентин Гогев се отчете за мандата

Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали. Тя бе избрана единодушно с тайно гласуване на събрание на клуба снощи. Христина Тодорова е директор на клона на ОББ в Кърджали. Тя ще ръководи клуба през следващата ротарианска година , която започва на 1 юли. Христина  Тодорова пое поста от досегашният президент Валентин Гогев. Вицепрезидент през новия мандат ще бъде Роза Ташева.

Ще припомним,че ротарианските клубове се управляват на принципа на ротацията, като мандатът на президентите е от една година.

  Досегашният президент Валентин Гогев направи отчет на своята дейност. Той акцентира върху най-важните проекти на клуба: ремонт на концертната зала на ОДК,започнат от пастпрезидента Бахар Палова; подпомагане с ротарианците от Бурса на болницата в Ардино  за закупуване на апаратура; осъществяването на тазгодишното издание на международния проект „Заедно на един мост”; провеждането на руска вечер и подаряване на буквари на деца,изучаващи руски;  представяне на визията на кмета инж.Хасан Азис за идващите години в развитието на общината;  награждаване на отличили се зрелостници. Валентин Гогев се спря по-изчерпателно на инициативата на ротарианците през неговия мандат-събиране на средства за изграждане на площадка за обучение на ученици в безопасност на движението в Кърджали.От благотворителни инициативи и дарения са събрани 11 030 лева.

  Досегашният вицепрезидент Гавраил Гавраилов подчерта, че по време на мандата си Валентин Гогев е израснал чувствително като общественик.

Валентин Гогев отличи с грамоти,ротарианци с голям принос по време на мандата му.

  Христина Тодорова представи екипа си, с който ще управлява Ротари клуб Кърджали.Той получи единодушната подкрепа на членовете на клуба.

Като първостепенна задача тя постави увеличаването на приятелите на Ротари клуб Кърджали.

Ротация се извърши и при младите ротарианци от Интеракт.Дебора Недялкова пое ръководството от Ханин Иса.

Георги Кулов


1 коментар

 • 1
  Ръ
  РЪКОВОДИТЕЛ НА ЦИРК
  1 0
  09:52, 18-06-2019
  Шепа самовлюбени в себе си псевдоперсони които си играят на някакви "богоизбрани"-
  занивамайте се с нещо по естествено без шумотевици и фоерверки.


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 17.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини