На 7 декември палят коледните светлини на градската елха в Крумовград

На 7 декември е тържеството за запалване на светлините на градската елха с деца от детските градини в Крумовград.  То ще започве в 16.30 ч.  на площада с участие на групите към ЦПЛР- ОДК, СУ „В.Левски”, Дядо Коледа и Дани лазер шоу от София.
На 17 декември 2018 г. всички ще са заети с посрещане на Дядо Коледа, който раздава подаръци. Ще има две  представления  в Крумовград и по едно в детските градини в селата Пелин и Токачка.
На 18 декември е „Веселието край елхата”- концерт с участието на децата от групите към ЦПЛР ОДК- Крумовград, мястото е залата в ОДК от 17 ч.
На 20 декември ще посрещат Дядо Коледа, който раздава подаръци в детските градини „Ю. Гагарин” и „М. Палаузов” в Крумовград.
-21 декември 2018 г.: Благотворителният коледен базар и концерт „С песен, усмивка и надежда” ще събере крумовградчани на площада на 21 декември от 12 до 18 ч.
А на 31 декември жителите на Крумовград ще посрещнат новата година с празнични хора, като за народното веселие ще се грижи оркестър „Родопска младост“ с ръководител Мануш Саръев.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини