Тържествено запалване на коледните светлини в „Йовков“

На 5 декемвриколедният дух  завладя СУ „Йордан Йовков“ стържественото запалване на празничните светлини. Най-малките възпитаници на училището – малчуганите от подготвителната група и първокласниците, организираха тържествено запалване на коледните светлини и представиха по увлекателен и забавен начин празничната програма.

С грейнали като звезди очички те  пяха зимни песнички, танцуваха „Коледната ръченица“, но показаха и  модерни ритмични движения - „Коледен микс“, ,,Еленчета“ и танцът ,,Коледна магия“ на фона на приказно украсеното фоайе и грейналата коледна елха.  Рецитираха и стихове, посветени на най-скъпия за празника гост – Дядо Коледа. Те  посрещнаха неговите еленчета и работливите джуджета, които изработват  най-хубавите подаръци за празника.

Не закъсняха и подаръците  за талантливите йовковци. Под  елхата бе чувалът с подаръци, които директорът на училището – госпожа Недялка Кюпрюджиева, подари на всяко дете. Тя пожела коледната магия да завладее всички и всеки от нас да почувства топлината на вълшебния миг. Да отворим сърцата  си за обич и доброта!

Клуб „Журналист“ и клуб „Фото свят“

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини