Тази вечер грейва коледната елха на славейковци

Тази вечер ще грейнат светлините на елхата в СУ "Петко Рачов Славейков". Верни на своите традиции, славейковци организират своето тържество, което ще предават на живо в социалните мрежи, за да могат всички да съпреживеят емоцията, макар и от разстояние. 10-метровата еко-елха ще грейне под съпровода на също традиционната пищна заря.
Славейковци канят гражданите на Кърджали и особено на квартал Възрожденци да се присъединят на онлайн излъчването на тържеството, което стартира тази вечер в 18:00 ч. "Около 18:15 ч излезте на терасите си, за да отброим заедно от 10 до 1 и да гледаме зарята", призовават от училището. А дали Дядо Коледа ще успее да присъства, не е пропускал досега, остава загадка. 
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    До
    Добронамерен
    0 0
    19:51, 9 дек 2020
    Директора ще се научи ли на добродетелите на българина и българщината в този край? Кога ще се включи в дарителската кампания за болницата с неговите МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ СЪВЕТНИЦИ?
  • 2
    Ро
    Родител
    0 0
    22:35, 9 дек 2020
    Дядо Коледа за директора е всеки ден и месец. Чрез негови стари комуняги в ученическото хранене на около 1500 деца краде от залъка им през годините. След всеки проведен избор нова кола-сега Мерцедес, с партийни пари-отклонени. Като общ. съветник близо хиляда лв. за нищоправене, с Дпс далавери и т. н. Не го е срам, няма насита, няма морал! Отделно от плажен волейбол и Арда волейбол
  • 3
    Ск
    Скромен
    0 0
    10:16, 10 дек 2020
    Директора винаги е по фан фарите, изкуствената показност и лицемерие!
Последни новини