Консулството на Турция кани предприемачите от Кърджали на голям бизнесфорум в Бурса

Баръш Йеничери

Следвайки политиката си на активизиране на икономическите връзки на  Кърджалийска област с бизнеса в Република Турция и по-конкретно с един от големите индустриални центрове-Бурса,Генералното консулство в Пловдив отправя покана към предприемачите от нашия регион за участие в голям международен форум.Чрез Кърджали бг вести към бизнесмените в Кърджалийско се обръща търговското аташе към конслството г-н Баръш Йеничери.

Баръш Йеничери споделя,че едно от предстоящите събития, към които Министерството на икономиката на Р. Турция, заедно със Съюза на износителите в Улудаг и Асоциацията на Румелийските Индустриалци и Бизнесмени от Бурса, организира  е 3-тата Международна балканска икономическа среща на високо равнище.



Балканската икономическа среща ще се проведе на 20 февруари 2015 в град Бурса, като датите на търговската мисия към нея са 19-21 февруари 2015. Целта на събитието е да срещне турския бизнес с този от другите балкански страни и да способства за изграждането на нови бизнес партньорства. На срещата ще присъстват множество бизнесмени, местни управници, представители както на правителствения, така и на неправителствения сектор.



Г-н Баръш Йеничери уточнява:В тази връзка бихме желали да поканим по един представител от българските фирми и институции, които проявяват интерес към събитието, да заяви участие като попълни прикачения формуляр и го изпрати на е-мейл адрес filibe@ekonomi.gov.tr<mailto:filibe@ekonomi.gov.tr> не по-късно от 6 февруари 2015. Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените участници се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция.

Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички, в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и участие на 3-тата Международна балканска икономическа среща на високо равнище.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини