Завардиха Крумовградско за джигити, катастрофите станаха в другите общини

47 автомобила, 5 обекта и 86 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Крумовград за установяване и санкциониране на нарушения на ЗДвП, спазване на пропускателния режим в заведенията и присъствие на непълнолетни след определения час. Съставени са 50 фиша по ЗДвП, 11 от които за неправилно паркирани автомобили пред заведения.

45 ловци са били проверени в събота и неделя на територията на РУ-Джебел за наличие на разрешения за групов лов и за носене на ловно оръжие. Няма констатирани нарушения.

Трима са пострадали при пътни произшествия в областта през последните три дни. 70-годишна е била настанена в кърджалийската болница, след като автомобилът, с който пътувала, се блъснал в скат в района на село Великденче. 39-годишният шофьор загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост. Екип на пожарната служба в Джебел обезопасил катастрофиралата кола и почистил пътното платно. 32-годишен със „Сузуки“, теглещ „Опел“, отнел предимство в района на село Загорско, вследствие на което движещ се с несъобразена скорост „Фолксваген“ блъснал тегления автомобил. 20-годишен пътник от фолксвагена бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен. 64-годишен бил блъснат на пешеходна пътека на кръстовището между ул.“Тракия“ и бул.“България“ в Кърджали от 47-годишен водач на автомобил. Пострадалият бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен. Само с материални щети е пътно произшествие в Джебел, при което след отнето предимство 22-годишен с „Фолксваген“ ударил „Мерцедес“. Тестовете за алкохол на водачите от четирите катастрофи са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Ардино за управление на нерегистрирано моторно превозно средство. На 5 октомври около 16 часа в село Жълтуша бил спрян за проверка мотопед с 14-годишен водач. Непълнолетният неправоспособен шофьор управлявал нерегистрирано превозно средство, установила полицейската проверка. Работата по изясняване на случая продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини