15 °C

Спонтанна среща с ръководството на Община Черноочене в село Водач

Ръководството на Община Черноочене проведе спонтанна и непринудена среща с жителите на село Водач.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, заедно с Председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, зам.-кмета Ферхад Ферхад и служители се запознаха с текущите проблеми на населеното място.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, заедно с кмета на село Водач Муса Муса, представиха  планираните за 2018 година дейности за благоустрояване на селото.  Разгледани бяха капиталовите разходи, заложени за селото.

Айдън Осман заяви, че в рамките на пролетно-летния сезон предвиждат да разрешат много голямата част от повдигнатите въпроси на срещата. Ние сме малък район и се познаваме достатъчно добре. Знаем си и слабостите и силата си, каза той.

Целите, които не само си поставихме, но и в голяма степен постигнахме бяха подобряването на съществуващата инфраструктура и изграждането на нова, превръщането на населените места в община Черноочене в по-добро място за живеене, подчерта кметът на община Черноочене Айдън Осман.

Пред жителите на селото кметът на село Водач Муса Муса благодари на ръководството на община Черноочене за реализирането на поетите ангажименти.

Приятно изненадани жителите на селото не скриха задоволството си, че могат да зададат въпроси на четири очи от различно естество.

Срещата премина под формата на открит разговор за актуални теми, засягащи аспекти от живота на селото. Жителите на село Водач поставиха въпроси свързани с водоснабдяването, сметосъбирането и много въпроси от битов характер.

Исмет Исмаил
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 19.04.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини