Лесничеят Шукри: Велможи тарикати от ДПС ме преследват, не давам да бракониерстват

Обикновените хора никога не са протестирали срещу мен. Протестите бяха организирани от кметове на ДПС. Това каза пред Люба Кулезич в Нова тв старши лесничеят от Държавно горско стопанство Момчилград Шукри Халид, срещу когото беше организиран масов протест и блокада на международния път за Гърция през ГКПП "Маказа".

Той е върнат на работа и още с връщането си задържал общински съветници от ДПС. Затова срещу него има протести, организирани от ДПС, смята той.

От 1989 г. съв в този регион - Нановица, биш военен съм. Има хиляди елени лопатари, сърни, риба. Моите предшественици винаги са били уволнявани за несправяне с работата. А той въвел ред.

Местни велможи тарикати го преследват, защото не им разрешава да бракониерстват. Спрял шурей на известен депутат, конфискувал му мрежите и лодката. През нощите съм спирал какви ли не, заедно със съпругата ми, облечена с дрехи на горски, задържал съм всякакви. Имам чувството, че целият ми район е покрит с кожи на елени лопатари, възмущава се Шукри.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бъ
    българин
    7 -1
    13:08, 21 дек 2014
    Това е истински,български тур4ин,който милее за България,пожелавам му да вкара вси4ки престъпници от Дпс-то в затвора.Бог да му дава здраве и късмет през новата,2015год.
  • 2
    Кь
    кьорав
    2 0
    19:07, 27 дек 2014
    Нека излизат повече такива Човеци и враговете ще бъдат смазани. Жив и здрав бъди Шукри и цялото ти семейство. Весело посрещане на новата 2015г.

Още новини

Последни новини