Бивш шеф на рибарите яхва тролеите

Гюнай Юсуф

Бивш шеф на хасковската агенция по рибарство и аквакултури - Гюнай Юсуф, става управител на „Тролейбусен транспорт“, ако на 25 ноември общинският съвет в Хасково гласува предложението на кмета Георги Иванов. В докладната си записка градоначалникът предлага да бъде освободен досегашният шеф на общинската фирма Любомир Михов, който на 7 ноември е подал заявление за напускане.

Гюнай Юсуф е роден през 1978 година в Хасково , завършил е университета във Велико Търново, специалност „Стопанско управление“.

До месец юни 2010 година той бе инспектор в агенцията по рибарство в Хасково. Преди това – от февруари 2009-а до юли същата година дори оглавяваше местния клон, след като дотогавашният шеф д-р Милчо Милчев бе изтеглен в София като заместник на генералния директор. През юли 2009-а Гюнай Юсуф неочаквано бе сменен с Иван Лавчев, а обясненията на шефовете в София бяха кратки: по целесъобразност.

Ако бъде одобрен за шеф на „Тролейбусен транспорт“, Гюнай Юсуф ще се разписва под месечно възнаграждение в размер на 4 минимални работни заплати. Досегашният управител Любомир Михов се освобождава от поста, но но се освобождава от отговорност, пише още в докладната записка.

Още една началническа рокада е в дневния ред на сесията на 25 ноември. Докладната е от шефа на ОбС Иван Иванов, който предлага да бъде сменен досегашният ликвидатор на Стоматологията в Хасково д-р Ангел Николов с д-р Кирилка Чолакова.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини