Сините обявяват кандидата си за президент след седмица

Дора Христова

СДС ще обяви кандидатурата си за президент на страната във вторник следващата седмица, реши Националния съвет на партията.Ако тя не срещне поддръжка в Синята коалиция седесарите са готови да отидат на предварителни избори, които ще се проведат на 15 май. Обявяваме рано нашия претендент за президентския пост за да бъдем честни и открити пред избирателите, каза за Кърджали бг вести общинският лидер на сините в Кърджали Дора Христова.

  Привържениците на СДС в Кърджали настоявали пред общинското ръководство да подкрепи кандидат, който да хвърли мост за обединение в дясното пространство. Кандидатът трябва да представи идеи за излизане от икономическата криза. Той трябва да обедини етническите и верски общности, както и да помири различните икономически лобита. Такъв кандидат може да излъчи само автентичното дясно,смята Дора Христова.

  Нашата кандидатура ще бъде различна от Неделчо Беронов, издигнат от Иван Костов на предишните президентски избори, подчерта Дора Христова. Тя смята че държавните мъже заемали този пост са били партийно оцветени. Нашия кандидат ще надмогне политическите си пристрастия, убедена и Христова.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини