Никола Чанев: Вярвам,че балотажът в Кърджали е постижим!

Изображение 1 от 3

    Вярвам,че балотажът в Кърджали е постижим. С Ерол Мюмюн,който е кандидат за кмет на общината от ДПС сме съвипускници. Познавам го като човек. Предстои да го опозная като политик. Опитът е на моя страна. Това заяви за медиите Никола Чанев, кандидат за кмет на Кърджали, издигнат от коалицията ГЕРБ-СДС.

      Днес бяха регистрирани листите на коалицията в седемте общини на областта. ГЕРБ номинира 7 кандидати за кметове на общини,пълни кандидатски листи за общински съветници и 52 кмета на населени места.

      Никола Чанев освен като кандидат за кмет е и водач на листата за общински съветници за местния парламент в Кърджали. Негови подгласници са организационния секретар на партията в региона Наим Наим и председателката на общинската структура Лидия Асенова.

      Никола Чанев е на 42 години. От 6 години е в политиката. Роден е в Кърджали,семейството му е тук, втори мандат е областен управител на Кърджали.

    Вярвам,че съм добър администратор и икономист. Старая се да бъда в контакт с кърджалийци както в социалните мрежи,така и в разговори по улиците на града. Не търпя нерешени проблеми. За съжаление през последните години ,те се трупат един по един. Това сподели Никола Чанев. Той гарантира,че ако бъде избран за градоначалник няма да има далавери. Няма да се повторят аферата със т.нар.-„златни имоти“ и скандалът с Мюмюн Али,подчерта Никола Чанев. Той е на мнение, че пари в общинската хазна има достатъчно. Липсва обаче контрол. Той идва от институции, където основната му работа е да контролира. Категоричен е че на Кърджали му е нужен кмет стопанин, който е достъпен за гражданите. На кърджалийци им омръзна да живеят от проект до проект, отбеляза Чанев.

      Наим Наим посочи,че винаги е работил за малките населени места в общината и ще продължи да го прави.

    Лидия Асенова подчерта важността да се гласува за общински съветници, за да се разбие монопола на ДПС в местния парламент.

      Областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева представи кандидатите за кметове на останалите шест общини в областта. За Ардино това е д-р Адам Персенски, останал да живее в родния си град, въпреки националната си известност. В Джебел е Ердинч Хасан,общински съветник и председател на структурата. В Кирково е Дамян Кьосев ,служител в земеделската служба. В Крумовград е Славчо Ириков, началник на земеделската служба. В Момчилград е Димитър Кадиев ,общински съветник и председател на структурата. Кемал Махмуд от сферата на образованието е кандидат в община Черноочене.

     Аз като областен координатор съм твърдо зад номинираните. Ползват се с подкрепата и на националния председател Бойко Борисов, подчерта Цвета Караянчева.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини