Строителните предприемачи в Кърджали с изключителен интерес към новите декоративни мазилки, представени от фирма АЛФА ПЕЙНТ ЕООД - хитови италиански продукти

Изображение 1 от 4

    Строителните предприемачи от Кърджали и региона проявяват изключителен интерес към новите технологии за да задоволят нарасналите изисквания на своите клиенти. В момента голяма популярност добиват имитациите на мрамор с неговите специфични жилки.
    Тенденцията е  декоративните мазилки да изместят плочките в банята,
    кухнята и дори в басейните.

     За да отговори на засиления интерес, фирма „АЛФА ПЕЙНТ“ЕООД направи презентация на хитови продукти на водещата италианска компания RIVEDIL.

    Техническият мениджър  на фабриката в Лече-Рико Франко Сабета гостува в Кърджали за презентация на декоративни мазилки.Те могат да бъдат тонирани в богата гама от цветове. Имитират световноизвестните каменни разновидности от района на Лече.

    Пред отбрани специалисти, търговци и майстори на декоративни мазилки,Сабета демонстрира полагането на продуктите в реални условия. Бяха представени 6 продукта. Акцент бе поставен върху мазилките на варова основа,имитиращи мрамор, гранит, травертин, напукан камък и др. Голям интерес предизвика венецианската мазилка, която не позволява появата на мухъл, което я прави широко приложима. Демонстрирани бяха нови, иновативни техники.

    Присъстващите специалисти заснемаха презентацията с телефоните си,а впоследствие от „АЛФА ПЕЙНТ“ ЕООД предоставиха на присъстващите и пълен запис на направените от Рико Сабета демонстрации.

    АЛФА ПЕЙНТ ЕООД е официален представител за централна южна България на
    водещите компании VECHRO, RIVEDIL и GIORGIO GRAESAN. Основна дейност на фирмата е дистрибуция на бои, латекси, лакове и декоративни мазилки.
    Фирмата предлага също професионално изпълнение на всички видове декоративни мазилки и организира обучения и презентации в тази насока. Основни
    принципи на АЛФА ПЕЙНТ ЕООД са високо качество на предлаганите продукти
    и услуги и високо качество на консултация и обслужване. „Постигаме това с
    лекота благодарение на задълбочено познание и опит в сферата на боите и
    декоративните мазилки, добити в дългогодишната практика и постоянния
    стремеж към развитие, новости и подобрения.“ Сподели управителя на фирмата - Антон Костадинов.

    RIVEDIL е водеща италианска компания,производител на бои и декоративни покрития и мазилки с присъствие в над 50 държави. Оперира повече от 60 години, а производство на декоративни мазилки  започва преди 40 години през 80-те. Техните продукти се характеризират с изключително качество, екологичност и
    лекота на работа.

     Поради големият интерес предоставяме за връзка тел.0877 300 351,на който отговарят от магазина на фирма АЛФА ПЕЙНТ ЕООД в Кърджали.

    Кърджали бг вести
     

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини