Тютюнът мухлясва,идват бунтове.Преглед на регионалния печат

„Азис кани Таушанова заедно да режат ленти” е водещото заглавие на всекидневникът „Нов живот”. Кметът на Кърджали предлага областният управител да лобира пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура” за реконструкция на кръстовището във „Веселчане”. Добре ще е областният управител вместо да спъва работата на общинска администрация да помага за решаването на проблемите на града, пише още вестникът.

 Водеща новина за медията е  и готвения от тютюнопроизводителите протест на 26 ноември.

 Вестникът се спира подробно и на публичния дебат за дълга на пазара на производителите.

 Апелативният съд оправда Раиф Мустафа, съобщава още всекидневникът.

„Всички заинтересовани институции са сложили своя параф за паркинга пред комплекс Орфей” пише във уводната си статия всекидневникът „Арда нюз”. Цитира се кметът Хасан Азис който недоволства от намесата на областния управител в работата на общинска администрация.

 Медията съобщава също, че кметът вече е и шофьор на рейс.

 Кърджалийци ще решават да гарантира ли общината кредита на Пазар на производителите, отбелязва още вестникът.

 Тютюнът мухлясва, идват бунтове, пише на първа страница вестник Родопи 24х7. Цитира се производител който заявава :Кмете нямам пари да изпратя децата на училище, зимата няма да имаме за храна.

 Кърджалийци решават за дълга на пазара към банка „Алианц” е друго водещо заглавие във медията.

Вестникът се спира подробно и на конфликтът за новия паркинг пред комплекс „Орфей”, който доведе до словесна престрелка между кмет и областен управител.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини