Караянчева брани Узунов.Преглед на регионалния печат

Пловдивски кадър оглави МВР в Кърджали, съобщава на първата си страница „Нов живот”. Нашата цел е да осигурим здрав обществен ред и сигурност за гражданите, обяви комисар Валери Баранов пред журналисти. Той бе представен на медиите от министър Цветан Цветанов.

Почва голямото броене –пише още във водеща статия всекидневникът. От днес в продължение на 9 дни всеки компютърно грамотен ще може да се преброи по електронен път, пояснява вестникът.

Кости и карантии съсипват райско кътче по стария път за Момчилград, алармира медията.

  Министър Цветанов представи новия директор на полицията в Кърджали. Цветанов сподели, че се взема примерът на Велико Търново, където назначаването на външен човек е дало отлични резултати, пише на първа страница „Арда нюз”.

Градоначалникът инж.Хасан Азис през деня е в грижи за кърджалийци , а нощем бдял над леглото на малкия си син Ерен, разказва всекидневникът.

Мини депо за отпадъци цъфна в двора на обезлюдена детска градина. Разследване на вестника сочи, че се превръща в сметище двора на детското заведение „Мир” в центъра на града.

   Валери Баранов вади на светло всички бандити, твърди вестник „Родопи 24х7”. Вестникът представя новия директор на Областната дирекция на полицията, който замени на поста комисар Тодор Терзиев.

Цвета Караянчева застана зад Съби Узунов в Ардино, където тече подписка срещу него като общински лидер на ГЕРБ, пише още медията. Съби Узунов е човек с доказани качества и авторитет в структурата и сред населението в общината , твърдят от областното ръководство на партията.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини