ГЕРБ:Край на изборният туризъм.Преглед на регионалния печат

Народният представител от ГЕРБ  Цвета Караянчева обяви краят на изборния туризъм. Във водещата статия на всекидневника „Нов живот” депутатката се врича, че партията й няма да отстъпи от принципа на уседналост. Не разбирам острата съпротива на колегите от ДПС срещу този принцип, споделя Караянчева.

ГЕРБ се оглеждат за кандидат за кмет на Кърджали е другата водеща тема на „Нов живот”. Според народният представител Цвета Караянчева кандидатът може и да не е от партийните редици.

В бюджета за тютюн пари няма, споделя на страниците на вестника друг народен представител-Юнал Тасим. Той смята, че протестите на тютюнопроизводителите са в лека форма.

 Ще атакуват Перперикон като държавна собственост е заглавието на уводната статия на всекидневникът „Арда нюз”.Представя се работната среща при кмета Хасан Азис за изясняване на статута на археологическия паметник.

До Коледа ще бъде обявен „Спортист на годината „ в Кърджали,съобщава още „Арда нюз”.

Вестникът разказва  за мюзикъл под заглавие „Заминаване за Америка” изнесен от студенти във филиала на Пловдивския университет в Кърджали.

„Коледа за Златето!?Групата е на свобода” пише на първа страница вестник Родопи 24х7”. Нямало данни четиримата задържани по операция Мутрите-2 да са организирана престъпна група.

„Плевнелиев пак отказа Водното огледало”, пише още медията. Според нея обектът ще продължава да се стопанисва от строителите.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини