Екшън в Кърджали,сбиване приключи със счупен крак,мъж бабаит в Ардино се успокоява в ареста

Досъдебно производство за нанесена телесна повреда е образувано в РУ-Кърджали след инцидент снощи около 19,30 часа. На улица в областния град възникнал скандал между двама 40-годишни мъже, последвало сбиване, при което на единият получил фрактура на крака. Извършителят на деянието е бил задържан в полицейското управление. Разследването по случая е за нанесена средна телесна повреда.

42-годишен, отправял закани за убийство към съпругата си, е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Ардино. Инцидентът станал тази нощ. Мъжът проявил словесна агресия и след подаден сигнал се наложила намеса на полицията. Извършва се  проверка по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс от група „Охранителна полиция“ в управлението.

За неиздължени издръжки е започната проверка в РУ-Ардино с постановление на прокуратурата. 32-годишен баща не изплатил определени му по съдебен ред вноски на малолетните си деца, като сумата надхвърля 2000 лв. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че са били счупени стъкла на производствено помещение в областния град. Сектор „Криминална полиция“ работи по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини