Проверяват незаконна сеч в Ардинско, задържат скандалджия в Среднево

Проверка за незаконна сеч е образувана в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. От държавния горски фонд в района на село Еньовче са били отсечени 9 борови дървета без редовно писмено позволително и немаркирани с контролна горска марка. Полицейският участък в село Бял извор работи по случая с оглед на чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс.

          За агресивно поведение към близките си и към полицейски служители, реагирали по сигнал, 24-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал снощи около 23 часа в село Среднево. Мъжът упражнил словесна и физическа агресия към свой роднина и при намесата на полицаи направил опити да пречи на проверката и не преустановил хулиганските действия след отправено му предупреждение. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

         Пътно произшествие без пострадали е станало около 13 часа вчера в Ардино. При маневра на заден ход 26-годишен водач на „Фолксваген“ блъснал паркиран лек автомобил „Опел“. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини