Илия Илиев: Привличаме разочарованите,излъганите и изоставените от ГЕРБ, СДС и ОП

Привличаме в нашите редици разочарованите, излъганите и изоставените от ГЕРБ, СДС и Обединените патриоти. Към „Републиканци за България” се присъединяват хора от различни етноси. Работим за обща кауза. Посланията ни не са отправени само към симпатизантите на една партия. Това заяви за Кърджали бг вести областния координатор на „Републиканци за България” Илия Илиев. Той каза,че в момента се провеждат заседания на живо и онлайн. Работи се във всички седем общини. Подготвя се откриването на офиси. Офис е създаден и в Кърджали. За неговото откриване се очаква лидерът на формацията Цветан Цветанов.

Имаме критерии, по които извършваме номинацията на нашите кандидати за листите. Кампанията по номинирането върви успешно, каза още Илия Илиев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Си
    СИМПАТИЗАНТ
    0 0
    11:38, 9 фев 2021
    Нищо против нямам към този човек - илиев-напротив много е добър,човечен,мисля и скромен. Разбирам,че г-н цветанов когото уважавам и считам, че б.б. Много,много сбърка като го низвергна.за показност биваше но когато беше оправдан следваше по мъжки да го върне но всички позиции и да му се извини но не го направи и още повече и то фатално сбърка пак г-н б.б. Квалификации няма да правя но с кадрите и особено с него който изнасяше цялата тежест на гърба не следва така да се постъпва.
    Но да се върна на илиев - не става за лидер на партия и то на такава -тепърва утвъърждаваща се .
    Трябва да е много находчив, настървен, убедителен и т.н. И т.н. За съжаления не става и съжалявам за г-н цветанов и големите му амбиции.

Още новини

Последни новини