Езиковата гимназия с жест на преклонение пред себеотрицанието на медиците ни

Изображение 1 от 2

    В навечерието на най - светлия празник - Рождество Христово, ученици и преподаватели от ЕГ „Христо Ботев“  засвидетелстваха своето уважение и признателност към медиците в МБАЛ „Атанас Дафовски“ с ръчно изработени коледни сувенири – дело на учениците от клубовете по „АРТ ЗАНИМАНИЯ “ и „ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЧКА“. Те изказаха  своята благодарност на целия медицински персонал за огромните усилия, които полагат всеки ден. Учениците от ЕГ „Хр. Ботев“ споделиха , че са сътворили тези сувенири за доставят „ малка радост за лекари, медицински сестри, санитари и болни, които се борят с безмилостния вирус в нашата болница! Искаме да изкажем благодарност на целия медицински персонал за огромните усилия, които полагат всеки ден."

    „Ние вярваме във Вас, знаем, че ще се справите! Благодарим Ви за усилията, които полагате! Бъдете здрави, търпеливи и силни“каза г-жа Даниела Павлова директор на ЕГ „Хр. Ботев“.

    От своя страна ръководството на  лечебното заведение   изрази огромната си благодарност към жеста на децата. Д-р Вълчева и д-р Маринова, благодариха за този мил жест и  пожелаха на учениците и учителите да бъдат здрави, все така позитивни и съпричастни.


    Надя Зидарова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Уч
      Учител
      1 0
      22:36, 18 дек 2020
      Всичко отлично, поздравления! А къде е групата на м. б. БСП МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, до сега не участват в дарителската кампания за болницата, медиците, санитарите и БОЛНИТЕ! ЩО за морал, съпричасност, споделяне, съчувствие, солидарност?
    • 2
      66
      6666
      1 0
      09:16, 19 дек 2020
      Бивш член на борда на болницата, в групата на морално не легитимните съветници теодора каракостова когато смучеше пари от болницата беше и добре, сега я няма. Такива хора не са за съветници. Да се махне!

    Още новини

    Последни новини