29 °C

Даниела Павлова е новият директор на Езиковата гимназия в Кърджали

Даниела Павлова е новият директор на Езиковата гимназия в Кърджали. Тя е титуляр,назначен след спечелен конкурс. До назначението си в ЕГ"Христо Ботев" Даниела Павлова е оглавявала основното училище в с.Рани лист. Преди това пък е преподавала в "ОУ"Св.Климент Охридски"в Кърджали. Павлова е специалист по математика и информатика. Това съобщи за Кърджали бг вести началникът на Регионалното управление по образование Гроздан Колев.
Павлова заменя на поста директор, досегашният Маноил Димитров, който бе назначен до провеждането на конкурс.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Би
  Бисер
  3 -2
  22:52, 31 юли 2020
  Защо се занимават с младото? Кога ще има мандатност за М. Багдасаров превърнал училището в клуб на БСП? Приема на работа млади, след кратко време гледаш станали членове на БСП. Що е то? Училището да не му е феодално имение или ЕООД? до кога ще продължи тази аномалия? ОСТАВКА, ОСТАВКА Багдасаров!
  • От
   Отговор
   1 -4
   08:31, 1 авг 2020
   Персонала на Всички останали училища в цяла област ,без изключение,са членове на герб...всички назначения минават от централата. Само за едно училище ли ви боли? Даже чистачките са партийно зависими... няма назначения по компетентност.
 • 2
  Ка
  Камен
  3 -1
  23:06, 31 юли 2020
  Вярно! С държавни пари купува човешки съвести, купува гласове за оредялата му партия в Кж. ОСТАВКА и от мен багдасаров!
 • 3
  Дж
  Джемал
  2 -3
  07:38, 1 авг 2020
  Оставка!!!
 • 4
  Ми
  Мишо
  2 -1
  07:58, 1 авг 2020
  Оставка, оставка, оставка!
 • 5
  Ан
  Ангел
  1 0
  08:04, 1 авг 2020
  Назначава на работа ****** и няколко турци за да ги УПОТРЕБИ в неговата партия. Да излъже помаците и турците от селата
 • 6
  Ра
  Рангел
  3 0
  08:52, 1 авг 2020
  Багдасаров чрез поставено лице комуняга, ученическо хранене, краде от залъка на около1500 деца всеки ден от закуски и др. Няма ли контрол? Училището превърна в негова фирма.Докога ще се търпи? Той е Пеевски в Кърджали. ОСТАВКА, ОСТАВКА!
 • 7
  Ан
  Андрей
  0 0
  10:08, 1 авг 2020
  до 08.31 Сити сме на твоите лъжи. И истината да казваш, много прекали, не ти вярваме двуличнико!
 • 8
  Де
  дедо Мони
  0 -2
  17:52, 1 авг 2020
  Оставете др.Багдасаров,защото това училище е за пример на останалите! Вижда се и добрата работа на директорката на ,,Климент Охридски,,,а иначе в регионалния инспекторат са пълни некадърници!
 • 9
  За
  Запознат
  0 0
  22:46, 1 авг 2020
  дедо Мони, имаш нужда от очила със сериозен диоптър

Хороскоп за 04.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
04 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
04 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
04 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
04 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
04 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
04 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
04 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
04 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
04 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
04 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
04 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
04 авг 2020
Последни новини