5 ученички от Езиковата със стипендии от Американската фондация за България

Американската фондация за България обяви стипендиантите в област чужди езици и хуманитарни науки за учебната 2019/2020 година.

"Гордеем че, че пет ученички от нашата гимназия заслужиха стипендии, доказвайки своя интелект и широк културен хоризонт", съобщиха от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров".

Поздравления са за Виктория Ангелова Георгиева, Йоана Делянова Аврамова, Йоана Станиславова Георгиева, Нели Евгениева Генова и Тереза Стефанова Симеонова.

От основаването си през 2004 година Американската фондация за България се утвърди като нестопанска организация в полза на обществото. Мисията на АФБ е да подкрепя и насърчава даровити деца и да допринася за отлични постижения в образованиeто, естествените и хуманитарните науки, културата и изкуствата, като осигурява годишни стипендии, финансира проекти и подпомага различни каузи.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    123
    6 -5
    02:22, 5 дек 2019
    Глупости на търкалета! америка за България е неправителствана организация , която има за цел да финансира и защитава ******ите и всякакви други изчадия от сорта на гейове, педе...си, лесбийки, и всичките им там америксански(еврейски) полове. Въпросната организация даваше стипендии само на ц***** преди години, докато сдружение ,,Азбукари" не се намеси. Това сдружение попита защо въпросната неправителствана организация разделя децата в училищата по етнос и финансира само ц*****. Нито един българин,турчин,арменец,руснак и какъвто и да е друг етнос различен от циганския не е получил и една стотинка от стипендии от въпросните слуги на дявола.
    • Съ
      съветник
      0 0
      01:58, 17 фев 2021
      отиди на психиатър
      имаш проблеми
Последни новини