Ротари клуб Кърджали връчи стипендии на изявени ученици по случай 24 май

       Ротари клуб Кърджали удостои със парични награди и грамоти за Деня на българската просвета и славянската писменост десет изявени ученици от Община Кърджали. Решението е взето от Борда на клуба. Традицията датира от 2000 година. Стипендиите бяха връчени от президента на клуба Мухаррем Хълми Али на общоградското празненство в подножието на Паметника на Освободителите.За първи път наградите се връчват на толкова голям брой успели ученици.

      Горд съм,че имам възможност да връча традиционните грамоти и парични премии на успелите кърджалийски деца, каза в приветствието си Мухаррем Али.

     Тази година Ротари клуб Кърджали номинира за награда следните ученици: Мария Антонова Тонева; Еда Емин Халибрям и Анна Маринова Чорбаджийска от ЕГ”Христо Ботев”;Тодор Диянов Бунарджиев от Професионалната гимназия по електроника „Капитан Петко Войвода”; Петър Веселинов Петков от Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов”; Ирена Бойкова Петрова от СУ”Йордан Йовков”; Илина Николаева Димитрова от СУ”Отец Паисий”; Манол Красимиров Янев от СУ”П.Р.Славейков”; Ибрям Сейхан Салиев от Професионална гимназия по облекло и дизайн „Евредика”; Серкан Сезгин Дормуш от Професионална гимназия по селско и горско стопанство.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини