Серия от проверки на МВР в Кърджалийско, нищят побойник заплашил жена си с убийство

Проверка за отправени закани за убийство в условията на домашно насилие е започната в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. 45-годишен от село Бял извор нанесъл побой на 38-годишната си съпруга със заплахи за убийство. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Ардино продължава работата по случая с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

 Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено от кирковски полицаи. При проверка на „Ленд Роувър“ с 48-годишен водач се оказало, лекият автомобил е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение на собственик в двумесечен срок да регистрира придобито моторно превозно средство. Група „Охранителна полиция“ извършва проверката по случая.

Досъдебно производство за опит за кражба е образувано в РУ-Кирково след извършен оглед в частен дом в село Дрангово. В жилището било проникнато в интервала от 6 часа до 18 часа вчера, след като били разбити прозорец и врата. По първоначални данни няма откраднати вещи. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини