Тенисистката от Ардино Цветелина Георгиева грабна златото във Варна

Талантливата състезателка на СКТМ „Юнак“ от Ардино Цветeлина Георгиева

спечели юбилейното 30-ти издание на международния турнир по тенис на маса „Млади надежди” във Варна. Във финалната среща ардинчанката победи с 3:1 гейма Кристина Иванова от тима на  „Стоянстрой“ (Пловдив). Надпреварата се проведе от 6 до 8 септември

в двореца на културата и спорта във Варна.  Проявата бе част от календара на Варна – Европейски град на спорт. В турнира  участваха отбори от Румъния, Турция и България.

Треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин съобщи, че Цветелина е станала шампион без допусната загуба през целия турнир. На четвъртфиналите и полуфиналите е победила представителките на Румъния, които станаха европейски шампион при жените. Той добави, че в отборната надпревара състезателките на „Юнак“ и в двете възрастови групи (до 12 и до 15 години) се класирали на престижното трето място.

„Благодаря на организаторите за поканата и чудесните условия, които ни предоставиха. Получи се много силен турнир. Надявам се догодина, отново да бъдем поканени в този престижен международен турнир“, каза още Бейхан Емин.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини