Специализирана операция при Джебел, катастрофа в Кърджали

19 моторни превозни средства и 24 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Джебел вчера с цел противодействие на рисковите фактори за пътнотранспортни произшествия, контрол за правоспособността на водачите, употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатираните нарушения са 4 и за тях са съставени фишове по ЗДВП.

ПТП. Две са пътните произшествия вчера в областта. След отнето предимство на кръстовището между бул.“Христо Ботев“ и новия мост в Кърджали около 23,30 часа снощи се сблъскали „Пежо“ и „БМВ“. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния за произшествието водач е съставен акт по ЗДвП. Около 17 часа в района на село Дюлица вследствие на нарушена дистанция се ударили три автомобила – „Фолксваген“ блъснал движещ се пред него „Опел“, който ударил „Фолксваген“ пред него. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с актове по ЗДвП.

Пожари и аварийно-спасителни дейности. Седем пожарникари от службата в Кърджали гасили запалени сухи треви и храсти в кв.“Възрожденци“ в областния град около 13,30 часа вчера и горящи отпадъци в контейнер в централната част. Няма нанесени щети.

Спасителни екипи на пожарните служби в Кърджали и Джебел обезопасили катастрофирали автомобили в областния град и в района на село Софийци.


Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини