Опозицията в Кърджали:Общинският съвет работи,администрацията-не!

Над 205 решения на Общинския съвет е работила или работи в момента Община Кърджали.От тях 143 са приети през тази година,а 44 са от миналата година.Това съобщи на заседание на местния парламент кметът на Кърджали инж.Хасан Азис,представяйки отчет за полугодието. От опозицията отказаха да подкрепят представения отчет на администрацията. Доводите на ГЕРБ бяха, че не се предоставя на тримесечие отчет за плащанията на сметосъбиращата фирма, за което има решение на ОбС, както и на бавенето на въвеждането на Синята зона. Градоначалникът подчерта,че по зоната се работи,а отчетите за сметосъбиране са публични.

В същото време без дебат бе приет отчета за полугодието на местния парламент. Председателят му Раиф Мустафа докладва, че са приети 144 решения на 7 заседания. 245 преписки са постъпили в деловодството на ОбС. Най- много решения са за придобиване и разпореждане с общинско имущество-56. За кандидатстване по оперативни програми са взети 8 решения. Постоянните комисии са заседавали 77 пъти ,а Председателския съвет-7 пъти.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 0
    09:16, 30 юли 2018
    Пиша по съвсем друг повод.
    До началниците на нап
    ходя често на различни заведения-развлекателни хравителни и т.н.
    Масова практика въобще не се издават касови бележки а наская на работното време пускат по някоя за да отчитат някакъв фиктивен оборот. Така напр. В комплекса ааква парк до петлино въобще не се издават такива а ацените ба
    сноословни. За деца независимо от възраста 12 лева. В мъдрец има едно къща за гости която постоянно се посещава.никакви касови бележки.тези беничарници чат-пак. И т.н и т.н и т.н.
    Къде са данъчните от които няма абсолютно никаква полза те са обвързани с всяко едно заведение.ако започна и ще го правя да давам персонални примери няма да остане човек бе....държавата да закрие тези служби най вече относно контрола и да измисли друг реален и резултане механизъм.

Още новини

Последни новини