В Деня на толерантността словесни престрелки в местния парламент на Кърджали

Изображение 1 от 2

    В Деня на толерантността в Столицата на толерантността за пореден път ехтяха словестни престрелки в местния парламент на Кърджали. Световният ден на толерантността се отбелязва на 16 ноември от 1996 г. Тогава Общото събрание на ООН взема решение датата да се отбелязва в страните членки. На 16 ноември страните членки на ЮНЕСКО приемат нарочна декларация.

    В приветствие до общинските съветници градоначалникът инж. Хасан Азис посочи,че това е ден, в който се отрича дискриминацията и неравенството.За да бъдем щастливи трябва да сме в хармония със себе си и околните,подчерта кметът.

    От трибуната на Общинския съвет председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ Огнян Иванов, покани на 29 ноември на обществено обсъждане на промени в някои данъци тези кърджалийци, които са нахапани от кучета, вървят по тъмно, разбиват си колите в дупки и застават зад подписката за ремонти в кв.“Студен кладенец“.

    Кметът инж.Хасан Азис му отвърна, че трябва да присъства и шефът на Горското, за да каже защо за едни хора няма дърва за огрев, а други получават заради политическата си принадлежност.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      На
      Наблюдател
      2 0
      12:03, 16 ное 2017
      Питай Кмета: защо е тъмно след като има построен фотоволтаик за осветлението на града; защо няма направена една НОВА улица след като се събират такси за издаване на разрешения за строеж и за откриване на строителна площадка, нима няма бум на строителството; увеличение на данъка само на живущите от автогарата до кино, та само там има подържани тротоари, а значи следва намаление за хората хивущи в другите квартали; тези които се толят на дърва сигурно живеят на светло и чисто в новите пакове. Питай Кмета!

    Още новини

    Последни новини