23 °C

Кърджали с шампионско отличие на Маратон Стара Загора 2017

Изображение 1 от 3

  Марияна Бозакова спечели първото място на 10.5-километровата дистанция,на проведения в Стара Загора маратон под надслов”Бягането начин на живот.

  Преподавателката от СУ”Отец Паисий”, гр.Кърджали спечели отличието в категория Мастърс жени, пробягвайки 10 550 метра за 52.01мин. В международния маратон се включиха над 300 бегачи от 15 държави, разпределяйки награден фонд от 20 000 лева.Състезанието е първото от веригата маратони в България, която завършва в София през м. октомври. Марияна Бозакова започна успешно състезателната година, която ще продължи с участието на Балкански мастерс игри и международни стартове във Франция, Румъния, Австрия и Босна и Херцеговина.

  Честито и поздравления!

  Кърджали бг вести

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
  23 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
  23 окт 2019
  Последни новини