23 °C

Успех за Кърджали в Международния шосеен пробег Гюргево – Русе

Изображение 1 от 2

  Марияна Бозакова спечели бронзов медал в първото по рода си издание на Free Spirit Run Ruse-Giurgiu, което се проведе на 24.септември, като част от проекта „ Русе- Европейски град на спорта 2016“.

              Над 250 лекоатлети от 10 страни стартираха в Румъния и финишираха в България, пробягвайки разстоянието от 15 км. между Гюргево и Русе, по перфектно организирано трасе, което премина и през емблематичния Дунав мост

              Преподавателката от СУ”Отец Паисий” Марияна Бозакова бе бурно аплодирана от хиляди на площада в град Русе, спечелвайки 3-то място в своята възрастова група. На почетната стълбичка освен нея се качиха и победителката Хироко Огава от Япония и националната ни рекордьорка на маратон Румяна Пановска.

              С връчването на наградите Бозакова получи покана и за следващото издание на проявата, което ще се състои точно след една година

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
  23 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
  23 окт 2019
  Последни новини