23 °C

Мариана Бозакова на 5-то място в Австрия

В Грац, Австрия на 31.12.2012 се проведе новогодишен крос. Провежда се за 11-ти пореден път. На немски наименованието му е Silvesterlauf Graz 2012. Общо участници  са 1228 атлети от 14 страни. Две състезателни дистанции 5 000 и 10000 метра. Изключително живописно трасе минаващо през двете части на града -стара и нова и пресичащо крепостната стена. Нашата състезателка Мариана Бозакова са класира на  5-то място на дистанция 5 000 метра с време 23 мин.58 сек. във възрастова група - жени - 40 год. Състезанието е част от подготовката на Мариана Бозакова за участие в Балкански крос за ветерани през месец април, който ще се проведе в гр. Констанца Румъния. Нашенката е била многокракратен републикански шампион и рекордьор и е включвана в десетте най-добри спортисти на град Кърджали.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
23 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
23 окт 2019
Последни новини