23 °C

Лекоатлетка от Кърджали с трето място на маратон в Австрия

Изображение 1 от 3

       Марияна Бозакова  взе участие в 21-то издание на Stinatzer Abentlauf & Halbmarathon , което се проведе в град Стинац, Австрия на 13.08.2016 г. Кърджалийката се надпреварва с над 600 лекоатлети на дистанция 21.1 км . и пробяга полумаратона за 1 ч.53м. 19 с., което и донесе трето място и бронзов медал в нейната възрастова група. В затворения маршрут на нощното бягане ,със старт в 20.00 часа, Бозакова допусна пред себе си само по една представителка на Австрия и Унгария.

     С това си класиране лекоатлетката продължи успешната си година, след вторите места на кросови бягания на 10 км.в Цюрих през м. януари и в Лондон през м. април.

    Следващото предизвикателство пред Марияна Бозакова е участие в първи по рода си пробег между Румъния и България, който ще се проведе по Моста на дружбата  на 24септември, стартирайки  от гр.Гюргево, Румъния и финиширайки в гр. Русе.

      

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
  23 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
  23 окт 2019

  Случаен виц

  Последни новини