Касим Дал: Амбициите ни са големи

Народна партия "Свобода и достойнство" се подготвя за самостоятелно явяване на предстоящите избори, каза в  Разград Касим Дал.

Амбициите и целите ни са много големи, ще има изненади за някои партии, подчерта той. По думите му целта на  партията в Разградско е гласовете, получени на последните местни избори, умножени по 10, като посочи, че гласовете в  подкрепа на Единната народна партия в Разградско през 2011 г. са били над 2000.

Касим Дал и ръководството на НСДП, начело с председателя Корман Исмаилов, бяха в лудогорския град за откриването на партиен офис. Такива офиси вече има в 14 областни града, предстои откриването им и в останалите региони, посочи Дал. Лидерът на партията Корман Исмаилов заяви, че по време на  днешната среща със симпатизантите и членовете на партията са  били обсъдени проблеми, свързани както с организационната дейност, така и с управлението в общините. Той подчерта, че още не са избрани водачи на листите, това ще стане след приемане на платформата на партията в края на февруари. Не очаквайте от  нас те да бъдат спуснати от партийната централа, структурите ще си ги определят сами, условието е да не са работили за Държавна сигурност, допълни Корман Исмаилов.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини