Касим Дал на митинга в Истанбул по покана на Ердоган

Зам.-председателят на НПСД Касим Дал е присъствал на многомилионния митинг в подкрепа на Реджеп Таийп Ердоган в Истанбул вчера. 

Около себе си виждам огромна вълна от хора, тръгнали с националния флаг в ръка да защитават Свободата! Днес на площад „Йени капъ“ в Истанбул почитаме героичната саможертва на всички, които загинаха за демокрацията. Всички, които подкрепят демокрацията, са тук!, написа на страницата си във фейбук Дал. 

От по-ранен пост в социалната мрежа става ясно, че той е получил покана за митинга от Президентството на Република Турция. 

"Грандиозното събитие е организирано в името на родината, в защита на демокрацията, и в памет на геройски загиналите в опита за метеж от преди няколко седмици", уточнява Дал. Лидерът на партия НПСД, която е част от Реформаториския блок, Корман Исмаилов, е сред номинираните в РБ кандидати за президент. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ак
    Ако
    0 -1
    15:19, 8 авг 2016
    Ако някой ми кажеше, че ще има и Четвърти райх, макар и през 21- ви век нямаше да повярвам. Едва ли Касим знае това!!!!!! Надявам се, че Големите Балами ще го разберат, ама след като на българина му дойде на акъла!
    ПП. След всеки Райх следва завземане на територии и войни за това.
Последни новини