ЦСКА идва, играе контрола с ФК Димитровград

ДНес ФК Димитровград приема на свои терен отбора на Созопол

Контрола с футболистите на ЦСКА ще играе ФК Димитровград през април. За това са се договорили мениджърът на димитровградчани Митко Добрев и новият наставник на червените Стойчо Младенов.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net. Добрев коментира, че местната публика заслужава да види един наистина класен отбор на стадион “Миньор”, което ще се случи някъде след 15-ти следващия месец. Всичко зависи от наличието на свободна дата във футболните календари на двата отбора.

Срещата е част от инициативата на ръководството на ФК Димитровград да привлече повече запалянковци на стадиона, а според Добрев това става само с хубава игра и елитни отбори. Принципни договорки за приятелски мачове са правени и с Локо -“Пловдив”, “Берое”, “Ботев”-Пловдив също има да връща визита на димитровградчани.

Днес ФК Димитровград приема на свои терен отбора на Созопол в мач от първенството на Югоизточна В група. Мачът започва в 15:00 часа на стадион “Миньор”.

Момчетата на Добрев ще се борят за победа, както и в следващите два мача от програмата. “Казал съм им да играят за победа, ако искат да се радват на клубна принадлежност”, категоричен бе треньорът.

Треньорът Митко Добрев

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини