Пуснаха в продажба билетите за мача между женските футболни отбори на България и Украйна, който ще се играе в Кърджали

Билетите за футболната среща на женския национален отбор с Украйна са в продажба онлайн в системата на Ивентим. Цената на пропуските е 3 лв., а местата, определени за привържениците са в блокове 6 и 7 (вход 4). В дена на мача билети ще се продават и на касата на стадиона.

Българските националки вече стартираха своята подготовка за двете футболни срещи вчера в Кърджали, където ще бъдат на лагер до срещата на 23 февруари.

 

Междувременно Българският футболен съюз се включи активно в кампанията на “Ekopak” - Екозвезди, която обединява училища, фитнеси, спортни институции и други организации в името на околната среда и разделното събиране на отпадъци.

В тази връзка БФС получи награда от “Екопак”, която иска да сподели с 3-ма от привържениците на женския национален отбор - да спечелят безплатни билети за Кино Арена в Пловдив или София с валидност до 31.03.

Български футболен съюз и ”Екопак”  предизвикват феновете да споделят на стори как подкрепят Женския национален отбор на България на мача с Украйна на 23.02.

Боряна Стойчева

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини