Националките ни по футбол срещат украинките на Арена "Арда"в Кърджали

След успешаната кампания в първото издание на турнира на УЕФА Лига на нациите – жени, българският национален отбор се класира за участие в плейофите за изкачване в лига Б. В първия си двубой „лъвиците“ ще посрещнат тима на Украйна, който завърши на трето място в своята група в лига Б.

Двубоят ще се проведе на стадион „Арена Арда“ в Кърджали на 23 февруари от 16:00 ч., а реваншът ще бъде на 27 февруари в Анталия.

Българките ще проведат своята официалната тренировка на 22 февруари от 15:00 ч. на стадион „Арена Арда“ като последните 15 минути от нея ще бъдат открити за медии. В 16:30 ч. селекционерът на отбора Силвия Радойска ще даде официална пресконференция След края на футболната среща на 23 февруари също ще бъде проведена пресконференция с нейно участие.

Медиите, желаещи да отразят футболната среща и съпътсващите я медийни събития могат да заявят своите акредитации на womens@bfunion.bg до 12:00 ч. на 22 февруари и да ги получат на официалната пресконференция в същия ден.

Ето и повиканите състезателки за решителните срещи:

Вратарки:

Роксана Шахънска, Мартина Илиева

Защитнички:

Яница Иванова, Нора Димитрова, Мариела Недева, Силвия Кефалова, Жасмина Атанасова, Яна Динева, Кристиана Караиванова

Полузащитнички:

Ивана Найденова, Лора Петрова, Леонора Желева, Николета Бойчева, Йоана Станкова, Здравка Парапунова

Нападателки:

Евдокия Попадинова, Виктория Яворова, Димитра Иванова, Александра Сергеева, Надежда Иванова, Александра Янева, Полина Ръсина, Симона Петкова, Катрин Караджов

Селекционер:

Силвия Радойска

Това съобщиха организаторите на двубоя.

Снимка:Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини