Милко Багдасаров навърши двоен юбилей:2 по 30 години, Кърджали го почита

Изображение 1 от 5

    Общинският съветник и областен лидер на БСП Милко Багдасаров навърши двоен юбилей: 2 по 30 години. Приятелите му отбелязват,че той се проявява в много сфери.Освен в политиката, той е директор на най-голямото училище в региона и президент на успешния ни волейболен тим „Арда”.

    Днес на тържествената сесия на местния парламент Багдасаров получи грамота за обществената си дейност от председателя на ОбС Раиф Мустафа.Бе подчертано,че рождения ден свързва съдбовно Багдасаров с Кърджали и празника на града.

    Трудно се говори когато личния празник съвпада с този на Кърджали.Благодаря на всички приятели които ме почетоха, каза в отговор юбиляря.

    На излизане от Дома на културата,където се проведе сесията ,той бе изненадан от шпалир от ученици от СУ”П.Р.Славейков”.Под звуците на чанове те му връчиха подарък.Цветя поднесе градоначалникът Хасан Азис.

      В ранния следобед в кафе „Елта” приятели,съмишленици,съпартиийци,колеги,спортни деятели почетоха юбиляря.Лично кметът Хасан Азис и народните представители Александър Симов,Адлен Шефкед и Ерол Мехмед дойдоха да го поздравят.Градоначалникът му връчи като подарък картина.

    Богата програма съпътстваше празненството.Не мина без „Многая лета” , „Една българска роза” и химна на "Арда".Подарък бе връчен  от зам.-председателят на парламента Валери Жабленов.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини