Хасан Азис се срещна със структурите на ДПС в Енчец и Бойно

Изображение 1 от 6

    Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, заедно с председателите на общинските организации на ДПС и Младежко ДПС в Кърджали, Мюмюн Али и Ахмед Моллахасан се срещнаха със структурите на партията в районите Енчец и Бойно. Дискусиите са част от събранията, които провежда ДПС по всички населени места на териториите на общината и областта. 

    Събранията протичат при висока активност и демонстрация на сплотеност от страна на членове и симпатизанти, които споделят своите мнения и предложения за засилване на партийната дейност, съобщиха от общинското ръководство на ДПС. По този начин целим да създадем по-добра координация помежду ни и да анализираме политическата обстановка заради предстоящите президентски избори, отбелязаха още от Движението.

    Идеята е през идните месеци събранията да зачестят, за да се разшири организационната структура на ДПС по места и да се стимулира вътрешнопартийният живот. 

    Досега събрания бяха проведени в районите Мост, Стремци, Костино, Енчец и Бойно. Предстоят срещи със структурите в Широко поле, Перперек, Опълченско, Рани лист, както и във всички квартали на Кърджали.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Да
      Да
      1 0
      16:51, 24 авг 2016
      И какво да направим ся? Компот ли да му отворим на Хасан Азис?
    • 2
      Ха
      Хасан реже
      0 0
      17:18, 24 авг 2016
      Махайте се от държавата ни!

    Още новини

    Последни новини