Колонката на редактора:Политическият фризер на ДПС

Свидетели сме как периодично политическия фризер на ДПС поглъща утвърдени кадри на партията. Практика на Сокола е да вкарва в него партийни функционери взели се насериозно. Малцина от тях отново се връщат по партийните върхове.

  Днес мнозина си задават въпроса какво става с Мустафа Карадайъ и Хасан Азис. Факт е че те са в немилост пред Доган. Двамата бяха повели междуособна битка за лидерския пост, но в момента печели трети. Както е казал народа-двама се карат ,третия печели.

  И двамата декларират, че ще останат верни на ДПС и Сокола. И двамата говорят за каузи.

Междувременно броят на поддръжниците им се стопи драматично. Който можа ги предаде. Нещо повече върви очерняне. Мнозина се упражняват във „ваденото на нож на умряло куче”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    0 0
    14:49, 4 фев 2024
    По принцип кадрите не са под и над път, те не се създават за кратко време.Йосиф Висарионович СТАЛИН"КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО" и днес е актуално. Хасан беше полезен първите мандати, после започна прекаляване, престараване и нисък морал.С попа и мюфтията, обръчите от фирми до него-вуйчото, караман, саворона и т. н.за личен интерес и пари пак посещаваше офиса на опозицията/продала се на него/, група БСП съветничка получаваше индулценции от него,че беше охрана на жена му в туските курорти, довери се сътрудник хамалеона на всички времена"батето",без срам пуснаха мъжа п.. ка да проверява водомера на областния управител, после плащане чрез общ. имот на символична цена наем и т. н. И още, още свалиха репутацията му тук Кърджали и пред Доган. Купените д-р и доцент...... преляха чашата,.... Гражданите бдят, никой да не ги подценява!
  • 2
    Из
    Избирател
    0 0
    15:33, 4 фев 2024
    необяснимо допусна до себе си и полуграмотни, неграмотни, хора незнаещи що е то закон, правила ит. н за лична изгода и в спорта, футбола, човек с основно образование си развяваше байрака с парите си в Арда,толериран от него. Каква работа имаше той при папата? Вместо да реши бездомните животни и хора, осветлението на града, улиците, тротоарите.....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини