Плажните волейболисти Николай Колев и Константин Митев ще дарят средства на Дом "Майка и дете" в Кърджали

На 14 и 15 юни Кърджали ще бъде домакин на благотворителен турнир по плажен волейбол за деца и аматьори. Организатори на мероприятието са абсолютните фаворити в Националната верига по плажен волейбол при мъжете Николай Колев и Константин Митев.

"Основната цел да организираме подобен спортен празник за града е популяризирането на плажния волейбол сред подрастващите, като с набраните средства ще подпомогнем Дом "Майка и дете” в Кърджали", каза за BGvolleyball.com Николай Колев.

За участниците в турнира са предвидени купи, медали и различни изненади. Началото ще бъде дадено на 14 юни в 09:30 ч на плажните кортове на Спортен комплекс Арпезос, Кърджали.

"Покрай нас се запалиха да тренират много деца и решихме да им дадем още една възможност да участват в турнир. Ще бъде интересно да се наблюдават мачовете между деца и аматьори. Нека всички разберат, че не е толкова лесно да се играе плажен волейбол, колкото изглежда на пръв поглед. За радост на всички любители, сме предвидили за следващия месец и турнир за смесени двойки”, споделиха още шампионите на България Ники Колев и Коце Митев.

Таксата за участие е 20 лв за двойка, за деца до 18 години е безплатно. Записването е до 13 юни 2014 на e-mail: niki_volley@abv.bg

Благотворителният турнир се организира с подкрепата на спонсорите на БИЙЧ ВОЛЕЙ ТИЙМ КОЛЕВ / МИТЕВ: Климатици VIMAX, Община Кърджали, Спортен магазин SLS-MIZUNO, Плевматика Серта, Холдинг МЕАЦА, Верига магазини АЛДИ, Night Club 69 гр. Кърджали, Магазини и ресторант Парадайс, AUTO BOX, Магазини Перфект, Мебели МЕШЕ, Глобал нет.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини