Изчезна 18-годишна хасковлийка, търсят я от 5 дни

Събка Юриева Зонкова

Полицията в Хасково обяви днес за общодържавно издирване 18 годишната хасковлийка Събка Юриева Зонкова, род. 23.11.1994г от гр.Хасково. 18 годишната девойка е напуснала дома си на 14-ти март/сряда/ и оттогава е в неизвестност. Сигналът за изчезналото момиче е подаден от майка и.

Описание: ръст- 155см, лице- продълговато мургаво гладко, коса- права черна дълга, устни-дебели, очи- кафяви, вежди-гъсти. На дясна китка има татуировка във формата на цвете. Изпратени са две снимки, на които Събка е и с черна и с руса коса. В деня на изчезването е била със сиво късо яке, бяла блуза, сини дънки, черни ботуши.

ОДМВР-Хасково умолява гражданите, които имат информация за момичето да съобщят в най-близкото управление на МВР или на тел.112 при гарантирана анонимност.

 Бел. ред. По първоначална информация изчезналата бе ученичка на хасковската гимназия по лека промишленост. След направена проверка се установи, че от леката промишленост наистина е имало дете обявено за издирване, но то е било намерено още същия ден на подаване на сигнала. Събка не е ученичка, уточни шефът на просветата Иван Панайотов.

Събка като руса
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини