Иван: Вихра с дърт любовник, няма да плащам за неговите дрехи

Милата Вихра, която бе изоставена от Иван Христов заради Ирина Сарачинова, в момента сигурно й се иска да се скрие вдън земя. Продуцентът на "Станция Нова" бе студиото на Мартин Карбовски, в което буквално разказа играта на бившата си съпруга.

 "Всички, които ме познават и са нормални знаят, че един баща, който обича дъщеря си, няма да лиши това дете от нищо. Никога не съм лишавал майката на детето ми от нищо, нито родителите й. Няма и да лиша детето си от нищо. Ето защо сумата 270 лв. е наказание за майката на детето ми.

 Извинявам се за времето, през което се занимавате с мен, както и за целия цирк, който майката на детето ми организира през последните 6 месеца. В опита си да ме нарани мен, защото не можа да преглътне моята честност – когато разбра, че не я обичам, прояви себе си като един изключително лицемерен човек. По пътя да нарани бащата, тя се опитва да смаже детето. 

 Вихра казва на дъщеря ни: "Татко ти ни напусна", "Татко ти има ново семейство, има нови хора, за които да се грижи". Аз не напускам детето си, а само майка му. Защо тя трябва да му смазва психиката? Опитах се да направя споразумение, за да избегна цирка, не се получи.

Благодарение на Вихра, цяла България остана с впечатлението, че аз и Ирина, сме негодници, лъжци и манипулатори. Ние обяснихме на всички, че сме заедно и се обичаме, нямаме паралелни връзки, не крием чувствата си. Постъпихме честно и към бившите си, и към близките си. 

Хиляди пъти бих се отказал от майката на детето ми, но от детето ми - никога, никога, никога. Освен тези 270 лева, давам за детето си още пари. Пазя всички касови бележки. Но майката на Ава не заслужава моето благоволение, тя води начин и стандарт на живот, който не заслужава да го води.

Тя някак пропуска да каже, че живее в апартамент, за който 3000 лева плащам аз кредит. Взима наем от друг апартамент - 400 лева. Колата, която кара също е на кредит, около 1000 лева.

Благодарение на това, че толкова дълго време натяква за любовницата на Иван, какво става - цяла България живее с мисълта, че Ирина е разбивачка на семейства. Когато спрях да обичам майката на детето ми, всички разбраха, че спрях.. Когато Ирина спря да обича бащата на децата си, всички го разбраха. Аз моментално напуснах дома, в който живеех с майката на детето ми. Ирина напусна също. Дадохме интервю през август, в което обясняваме на уважаемия български народ, че от април месец миналата година сме заедно. Това е. Ние нямаме паралелни връзки, не се виждаме някъде и после да се връщам при жена си. 

Аз живя 8-9 години с Вихра. Признавам си, че последните 4-5 години никакви любов не съм изпитвал към тази жена. Не мога да се правя на по-голям светец, отколкото съм. Аз съм един средностатистически мъж. Имаш прекрасно дете, но не обичаш жена си. Нейният живот е кафе и фейсбук. Аз вече не можех да я понасям, когато говоря с нея. 

Не съм близвал капка алкохол от 7 месеца, живея нов живот. Жената, която ми даде това, всички казват, че е разбивачка на семейства. Но нека ви разкажа за двойния живот на Вихра...Изпратиха ми един имейл от човек, който работи в БНТ.

Нека ви разкажа за връзката на Вихра с режисьора Милан Кузов и да видим кой е любовник и коя любовница...

В него пише следното: "Подчертавам, че инициативността ми е продиктувана от възмущението ми към тази жена и нейния двоен морал. Свидетел съм, че два пъти в рамките на няколко години, тя развали брака на Кузов.

През 2000 година в Пловдив Кузов се запознава с Вихра. Любовта се оказва по-трайна, той я взима с него в София, представя я в предаването "Чай" като стажантка. Но тя никога не е фигурирала във ведомост в БНТ. Това може да се докаже. Връзката Милан - Вихра продължава две години. Той пътува с нея на всяка командировка. Но жена му ги разкрива. Режисьорът моли съпругата си за прошка. Прибира се при нея и прекратява отношенията си с Вихра.

Тогава тя се прехвърля към Иван Христов. Но първото лято тъче на два стана - и с Иван, и с Милан. След като Иван напуска семейното жилище миналата година, тя подновява контакт с Кузов. Жена му отново разбира за връзката им. След поредица скандали през декември се изнася от апартамента като напуска жена си окончателно. 

След това Кузов не е подпомогнал със стотинка семейството си. Тя разбира отново семейството на режисьора".

Това пише в имейла. И докато по ноговодишните празници, детето ми е някъде във Харманли, двамата са празнували на морето. 3 дни не са излезли от стаята.... Ето, това е истината за бившата ми жена...."

www.snews.bg

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини