Мъж рогоносец гръмна любовника на жена си

Любовен екшън се е разиграл към 18 часа във вторник в центъра на село Мечка. Информацията от полицейският бюлетин е, че на 13 ноември от телефон 112 в полицията в Пордим е получен сигнал за простреляно с огнестрелно оръжие лице в центъра на Мечка, пише 24 часа.Незабавно били изпратени полицейски екипи, които установили, че при възникнал скандал 28-годишният Раим е прострелял с огнестрелно оръжие в областта на корема 26-годишен мъж. Раненият е транспортиран в ЦСМП - Плевен, с реална опасност за живота. След операцията той е настанен за наблюдение и лечение в отделение по "Коремна хирургия". Пострадалият все още не е контактен.
В дома на стрелеца са намерени законно притежаван газово-сигнален-пистолет и 15 газови патрона. Оръжието и боеприпасите са иззети за балистична експертиза. Извършителят е направил пълни самопризнания и с постановление на окръжен прокурор е задържан в ареста на Окръжна следствена служба - Плевен за 72 часа.
Раим и Анифе били любовна двойка, живеели на семейни начала и имат четири деца. Анифе обаче избягала от половинката си и отишла при любовника си Ибрахим. Изоставеният мъж побеснял и тръгнал да търси съперника си. Насреща му обаче се появил братът на Ибрахим Шукри Шукриев и баща им. Раим извадил пистолет, насочил го към корема на Шукри и натиснал спусъка.От цялата драма потърпевшият е виновен само за това, че е брат на Ибрахим и че се е появил на пътя на един разгневен мъж, готов да убие за своята любима.По неофициална информация, Анифе е успяла да избяга с любовника си чак в Испания. 28-годишният стрелец Раим не е криминално проявен и не е осъждан.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини