Иван и Ирина пред раздяла

Любовната идилия между Иван Христов и Ирина Сарачинова приключи. Двамата вече не делят горещи страсти и са пред раздяла, съобщава в. "Всеки ден".

От месец насам блондинката не спира да се оплаква от "опосума", когото успя да разведе с жена му Вихра. Сарачинова вече не изпитвала никаква тръпка към него и по думите й двамата се разбирали все по-трудно. "Търпим се по принуда и едва се понасяме", признала тя пред свои приятелки. Ирина била недоволна, че в последните месеци Иван обръща внимание само на работата си и почти няма време за нея и децата. В същото време се върнал към стария си порок и е започнал да запива с приятели. Водещата дори си позволила да сравни Иван с баща му, който бил алкохолик и смятала, че тръпката към бутилката му се е предала по наследство.

Иван обаче имал своя версия за поредния срив в личния си живот. Според него Сарачинова била виновна за вледеняването на отношенията им, защото не преставала да го тормози с женските си капризи. Той едвам смогвал да угоди на всичките й желания. "Писна му да гледа часовника си и да бърза да се прибира. Той не е от мъжете, които ще си седят вкъщи и колкото и да му харесваше домашния уют, бързо му се насити. Освен това не е приятно все да те гледат в портфейла. И Вихра му го изпразваше и точно това го разочарова в нея", коментират от обкръжението на Иван. Христов засега обаче не се решавал на раздяла с Ирина и се надявал отношенията им да се оправят, щом свърши "Къртицата" и той има повече свободно време. "И двамата се опариха много от панаирите при разводите и събирането си и сега не им се преживяват нови драми. Опитват всякак да спасят връзката си", разкриват близки до двойката.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини