Незрящата Вики от Мюзик Айдъл си намери мъж

Щастлива и уверена, Вики атакува Евровизия – тя е стигнала до полуфиналите с песента „Ново небе” по неин текст – пише в. „Преса”. Талантливата певица сякаш е абонирана за нещастията – майка й починала преди няколко години, изгубила баща си и дядо си в разстояние на 4 дни. Вики останала само с баба си. Певицата изгубила зрението си след системни побои от бившето си гадже – барабаниста на ПИФ и Сленг Димитър Симеонов. Музикантът редовно я налагал с юмруци, от което ретините и на двете й очи се отлепили. Въпреки скандала Димитър не бе осъден, защото страда от шизофрения.
Когато бащата и дядото на Виктория починали, тя се чула по телефона с Адриан, с когото изгубили връзка, след като певицата заживяла в София. После редовно поддържали връзка чрез скайп. Вики ползва компютър с помощта на говореща програма. Любовта им пламнала и след около година двамата взели решение да се вземат. „Бях наистина красива булка!” – доволна е Вики. Тя допълва, че Адриан е страхотен човек и че е щастлива с него. Голямата мечта на младата жена е да има куче водач, но това е невъзможно, защото тя има алергия – отбелязва „Преса”.
Вики има шанс за прогледне. „Знам, че сега се слагат чипове, с които човек вижда черно-бяло, правят ги в три страни. Ще чакам технологията да се развие, има тенденция и за цветно виждане” – усмихва се с надежда Вики.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини