Всепроходимо Ауди пука гума на „Раковски“

Бърза смяна на гума на Раковски

Ауди А 6 All Road, което на български означава за „всички пътища“, явно не можа да се справи с хасковските улици и спука гума в дупка на булевард „Раковски“. Най-натоварената хасковска пътна артерия предлага неприятна изненада на шофьорите, малко след кръстовището с булевард „Съединение“. Там зее дупка с около 5 пръста дълбочина с изключително остри ръбове. Преминаването през нея е разпрало предната дясна гума на аудито. Шофьорката Дора Минева успяла панически да отбие и спре до "Марса". За нейно щастие наблизо бил приятелят и Димитър, който се зае с мъжката работа по смяна на гумата.

„Не карах с повече от 40 км в час“ оплака се дамата. „Сега кой трябва да ми плати ремонта по изправяне на джантата и нова гума, общината ли или тия, които са асфалтирали улицата?“ риторично попита дамата. Колата била фирмена на „Евролинк“ и още носеше регистрация от Дюселдорф Германия. От влизането си в България преди няколко месеца, вече за втори път пукала гуми заради дупки по улиците на българските градове.

Дупката по „Раковски“ се е получила от асфалтирането на канализационна шахта. Вероятно при отпушването и, асфалта над нея бил изрязан, като е останал отвор с остри режещи ръбове. През деня шофьорите предвидливо заобикаляха дупката, но при стъмняване, всяка втора кола преминаваше през нея.

Г.Христов

Въпросната дупка

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини